31 Mart 2020 Salı

Covid-19 är här – Claes Svensk på Handel Söderhamn: "Nu är det viktigare än någonsin att vi handlar lokalt"


Nu i coronatider behöver de lokala företagen mer än någonsin tänka nytt och anpassa sig efter
kundernas nya behov. Men framför allt behöver de Söderhamnsbornas stöd, och de behöver det nu.
– Det är viktigare än någonsin att stötta vår lokala handel, när företagen i vår stad står inför tuffa utmaningar. Alla kan göra skillnad, menar Claes Svensk.

Besöksantalet i Söderhamns stadskärna har minskat drastiskt i samband med Coronavirusets framfart och åtgärderna för att stoppa viruset slår hårt mot företag i besöksnäringen, bland andra butiker, restauranger, caféer och hotell. Hur länge det kommer hålla i sig är oklart, men experter och myndighetsrepresentanter verkar eniga om att det kommer att ta tid.

Detta gör det viktigare än någonsin att stötta våra lokala företag på alla sätt vi kan. Gör vi inte det, kommer vi troligen, när dammet har lagt sig, att vakna upp till en väldigt tom och öde stad. Men jag och du kan göra skillnad! Känner du dig frisk och kry och inte tillhör riskgrupperna så kan du bidra genom att fortsätta handla, äta, fika och göra dina ärenden i stan. För dig som är hemma erbjuder många av Söderhamns företag hemleverans och take away, säger Claes Svensk, samordnare på Handel Söderhamn.

Claes Svensk framhåller alla de fantastiska företagare i Söderhamn, som brinner för sina verksamheter och som både genererar arbetstillfällen och skatteintäkter till kommunen.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder